RANDEVU ALIN
Buğday Tenliler için Ruj Önerileri
26 Eylül 2019
Buğday Tenliler için Ruj Önerileri
OKUNMA : 156

Buğday tenliler için ruj önerileri ile sizlerde daha çekici bir güzelliğe kavuşabilirsiniz. Buğday bir tene sahipseniz, fuşya ton nüanslarına sahip bir ruju tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde parlak kırmızı ruj tonları da sizler için ideal olacaktır. Tabii ruj tonlarını günün farklı saatleri için uygun şekilde belirleyebilirsiniz.

 

Buğday Tenliler için Ruj Önerisi

Mat, parlak gibi tonları gündüz saatleri ya da akşam saatlerine göre ayarlanabilir. Tabii ki kombin uyumu da oldukça önemlidir. Buğday tene sahip olsanız da kişiden kişiye değişen, ton farklılıkları oluşabilir. Başkasında hoş duran bir ruj tonu size yakışmayabilir. Bu nedenle öncelikle tonları deneyebilir ve size yakışan ruj tonunu belirleyebilirsiniz.

 

Ten Rengine Göre Ruj

Tene göre saç rengi önemli olduğu gibi, ruj tonu da önemlidir. Tenine yakışan hoş bir ruj ile daha çarpıcı görünebilir ve dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu nedenle doğru ruj tonları tercih etmeniz önemli. Bu yönden beyaz tenliler için ruj önerileri biraz daha geniş çaplı olabilir. Ten renginin açık olması renklerin farklı tonlarının uyumunu da sunar. Koyu tonlarda oldukça çarpıcı durur.

Kırmızı, mor, bordo gibi renklerin koyu tonları beyaz tene yakışacaktır. Tabii esmer bir ten rengine sahipseniz, vişne tonlarını deneyebilir ayrıca bordo renkleri de sizler için önerilebilir. Buğday ten rengine sahip kişilere de özellikle, yumuşak tonlardaki fuşya yakışan bir renktir. Canlı kırmızı tonları da buğday tene yakışan hoş renkler arasındadır. Tabii ki ten rengi ve cilt alt tonu farklılıkları nedeniyle, kişiden kişiye yakışan tonlar değişebilir.

Beyaz Tenliler için Ruj Önerileri

Beyaz tenliler ruj renkleri konusunda da en az saç renkleri kadar şanslıdır. Ten renginizin açık olmasının avantajlarından biri de sizlere koyu ruj tonlarının yakışmasıdır. Kırmızı, mor, bordo, gibi renklerin mat ya da parlak tonlarını rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.

 

 

Likit rujların parlak tonlarını akşam saatlerinde düşünebilirsiniz. Mat tonları ise kombine göre, günün farklı saatlerinde değerlendirilebilir. Tabii ki ruj önerilerinde sadece beyaz tenliler değil her ten rengi avantajlı özelliklere sahiptir. Buğday tenliler için ruj önerileri de oldukça fazladır.

 

Esmerler için Ruj Önerileri

Esmer bir tene sahipseniz sizlerde koyu ruj tonlarını gönül rahatlığı ile taşıyabilirsiniz. Kombin uyumlarında dengeli bir şekilde tercih edeceğiniz ruj tonu ile dikkat çekebilirsiniz. Buğday tenliler için ruj önerileri olduğu gibi tabii ki esmerlere de yakışan çarpıcı renkler mevcut.

 

Bordo tonları, koyu vişne tonları, gibi koyu ve çarpıcı ruj tonları esmere fazlasıyla yakışmaktadır. Her tonun kişiden kişiye değişen bir uyumu ve havasını da olduğunu unutmayın. Yani bir başkasında hoş bulduğunuz ton sizde aynı güzelliğe sahip olmayabilir. Cilt ve ten rengi bu nedenle önemli ve kişiden kişiye değişen özelliği ile öne çıkar.

Güzellik
haber
blog yazısı
Yorum bırakın
TÜM YORUMLAR (1)
isim
güler Acar
17 Mayıs 2023, 09:58
Çok hijyenik ve güzel bir ortam tavsiye ederim.
En Çok Okunan Yazılar